Temples in Taipei

Tempels in Taipei

Ik heb het geluk dat ik vaak naar Taiwan (Taipei in het bijzonder) kan reizen. Terwijl ik daar ben, probeer ik altijd tijd door te brengen met het bezoeken van de tempels, markten en andere plaatsen in dit prachtige en cultureel rijke land. Ik zal hier enkele van mijn ervaringen met je delen: geweldige plekken om te eten, bezoeken en zien, als ooit in Taipei.

Ik had het geluk om de Baoan-tempel te bezoeken tijdens mijn laatste reis naar Taipei. Het is een prachtige tempel, met een rijke geschiedenis, prachtige architectuur, kunst en terrein. Terwijl ik daar was, heb ik een klein aantal Joss-papierpakketten kunnen kopen, die ik hier (in mijn winkel) te koop heb aangeboden.

Ik raad ten zeerste een bezoek aan deze prachtige tempel aan.

http://www.baoan.org.tw/english/index.html

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.