Finding Peace Through The Creative Process

Vrede vinden door het creatieve proces

Hoe mediteer je? Ben je in staat om een ​​rustige ruimte te vinden en jezelf los te laten op een plek die je wegvoert, je geest leegmaakt en in het algemeen echte innerlijke rust creëert? Voor mij is schilderen hoe ik mediteer, ik merk dat ik mezelf het beste kan centreren en ontspannen als ik werk. Ik vind rust en een zekere rust die ik nergens anders kan vinden. Ik voel me erg gelukkig met deze uitlaatklep, op deze manier om mijn centrum te vinden. Mijn werk is en blijft gecentreerd rond organische beelden die op de een of andere manier verbonden zijn met de natuur. Ik denk dat ik daarom zo aangetrokken ben tot de vele items die ik in mijn winkel te koop heb. Ik hou van natuurlijke dingen en zie er zoveel schoonheid in. Ze brengen me ook naar die stille gecentreerde plek, als ik iets moois zie, wil ik dat naar je terug kunnen brengen... daarom heb ik "Enlighten Me" gemaakt. Zodat ik je kan verbinden met de aardse schatten die ik vind als ik in Azië ben, en om mijn werk, mijn kunst, mijn creativiteit te delen.

Boeddhistische gebeds-/meditatie Mala 108 kralen 100% natuurlijk mahonie (zie cataloguspagina)

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.