Don't Let Joint Pain Stop You from Making Your Mark - My Story

Laat gewrichtspijn u er niet van weerhouden uw stempel te drukken - Mijn verhaal

Er wordt mij vaak gevraagd naar de duimbraces die ik draag in mijn foto's en video's, dus ik wilde wat meer informatie delen over Push MetaGrip Thumb CMC-braces. Ze helpen echt om mijn artritis CMC-gewrichtspijn te verminderen, wat van cruciaal belang is voor iemand zoals ik die dagelijks met hun handen werkt.

Artritis kan een ongelooflijk pijnlijke dagelijkse realiteit zijn voor velen van ons die met onze handen werken. Als iemand met pijn in mijn CMC-duimgewrichten (de gewrichten die zich het dichtst bij de pols bevinden) , kan ik persoonlijk bevestigen hoe moeilijk het kan zijn om een ​​evenwicht te vinden tussen de behoefte om te blijven bewegen en de noodzaak om pijn te beheersen. Daarom was ik geïntrigeerd toen een familielid op bezoek kwam met Push MetaGrips . Nadat ik had gehoord hoe ze haar hadden geholpen om te gaan met haar duimgewrichtspijn, besloot ik ze eens te proberen en ik ben echt blij dat ik dat gedaan heb, want deze kleine beugels hebben me echt geholpen om pijnloos in de studio te blijven creëren.

Ik waardeer ook het feit dat deze duimsteunen de mobiliteit niet beperken en lichtgewicht zijn, maar toch duurzaam blijven. Ik gebruik de mijne al meer dan een jaar dagelijks en ze zijn nog steeds in zeer goede staat, hoe hard ik er ook voor ben.

Ik kan vol vertrouwen zeggen dat ze een onschatbare hulp zijn bij het verlichten van mijn duimpijn. Ondanks hun kosten (ongeveer $ 95 per stuk), is de ondersteuning het geld meer dan waard, omdat ik mijn creatieve inspanningen dagelijks kan blijven nastreven.

Hier is een link voor meer informatie:

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.