Kyoto Journal Interview

Verbinding maken met Taiwan via The Kyoto Journal

Onlangs stond ik in The Kyoto Journal 's decembernummer. Als u The Kyoto Journal niet kent, het is "een driemaandelijks tijdschrift gevestigd in Kyoto, Japan. De ondertitel, Perspectives from Asia, weerspiegelt zijn toewijding aan 'lokale stemmen, uit heel Azië' en 'ideeën die culturele verschillen in een op een positieve manier, die intercultureel begrip bevorderen via bijzonderheden, niet via algemeenheden.' " (bron Wikipedia 01/2020). Het tijdschrift is een juweeltje en biedt geweldige culturele inzichten uit heel Azië. Ik moedig je aan om het verder te bekijken, je zult niet teleurgesteld worden.

Het was een grote eer om in The Kyoto Journal te staan, omdat het zoveel belichaamt van wat ik zo leuk vind aan Azië. Het artikel waarin ik te zien ben, heet "Connections" en deelt enkele van mijn ervaringen en gevoelens over Taiwan en hoe die connecties mijn werk hebben beïnvloed. Mijn hedendaagse Sumi-e-penselen zijn meer dan alleen functionele hulpmiddelen, het zijn kunstwerken die direct de afdruk weerspiegelen die Azië en Taiwan op mijn leven hebben gehad. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor die ervaringen en hoop dat dit zichtbaar wordt in alles wat ik doe.

Uittreksel uit artikel:

Ik mis Taipei erg, en ik kijk ernaar uit om terug te keren in de winter van 2022. Ik plan een begeleide negendaagse tour, dus als je geïnteresseerd bent en mee wilt doen, neem dan contact met me op via Schowachert@gmail.com . Ik beperk de groep tot niet meer dan 5 deelnemers :)

In de tussentijd blijf ik verbonden met een van mijn favoriete plekken op aarde via de Kyoto Journal, mijn kunstpraktijk en penseel maken!

Hartelijke groeten,

ETerug naar blog

2 reacties

Hi, Elizbeth, I like to joining art classes.
I Am also interested in a guided nine-day tour.

Rosie Ahmad

I didn’t know you were going! I spent some time on the Blackfoot reservation there years ago and temember how beautiful it is their.

Raven Collins

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.