Pet Memorial Brushes - Honoring Our Four Legged Friends

Herdenkingsborstels voor huisdieren - ter ere van onze viervoetige vrienden

Het verliezen van een geliefd huisdier is pijnlijk en daarna rouwen is volkomen natuurlijk. Het willen hebben van een huisdierherdenking (iets dat je aan je harige vriend doet denken) is een instinctief onderdeel van het rouwproces.

In de loop der jaren heb ik veel herdenkingsverfpenseelsets voor klanten gemaakt. Het is een klein onderdeel van mijn penseelpraktijk, maar de herdenkingspenselen die mij worden gevraagd te maken, zijn altijd betekenisvol voor mij. Ik voel een groot verantwoordelijkheidsgevoel bij elk project om iets moois te creëren dat het geliefde huisdier echt eert en respecteert.

Gedenkpenselen

Wanneer ik aan een huisdierherdenkingsproject werk, bepaal ik eerst de penseelstijlen die het meest geschikt zijn voor het haartype. Vervolgens plan ik handvatbehandelingen, gravures, kleuren enz. Mijn klant en ik bepalen vervolgens de omvang van het project, het aantal en de stijl van penselen, materialen en behandelingen.

huisdier gedenkpenseel

Gedenkpenseel voor huisdieren

Na ontvangst van het haar voor evaluatie, wordt de projectomvang afgerond en wordt overeenstemming bereikt over de definitieve offerte en tijdlijn.

Als u geïnteresseerd bent in het in gebruik nemen van een penseelset voor het gedenken van huisdieren of als u meer wilt weten, kunt u mij een e-mail sturen op info@elizabethschowachertart.com, zodat we een telefoontje kunnen plannen.

Elisabeth

Dit is Sophie, onze mooie, lieve pup :)

Terug naar blog

2 reacties

What a wonderful idea: memorial brushes. Thankfully, I am not in the market (yet). I am wondering if such a brush would imbue the artwork with something extraordinary. I think so.

Linda

I sooo wish I had know you did this special type of remembrance. Just lost our beloved four legged friend. It’s just awesome you do this. You must touch many hearts.

Mark Price

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.