A Creative Who Loves Problem Solving - Yep That Is Me :)

Een creatieveling die houdt van probleemoplossing - Ja, dat ben ik :)

Je weet dit misschien wel van mij, maar ik heb vele jaren voor grote bedrijven gewerkt op het gebied van merken, productontwikkeling/sourcing en marketing. Hoewel ik het leuk vond wat ik deed, voelde het altijd als werk. Ik werkte ook veel, meestal 10 tot 12 uur per dag en ook al was er creativiteit in het werk dat ik deed, het gaf geen voldoening, ik had altijd het gevoel dat er iets ontbrak in mijn leven.

Het grappige is dat ik me realiseer dat de dingen die mij succesvol hebben gemaakt in de zakelijke ruimte, vrijwel hetzelfde zijn voor het werk dat ik doe als maker/bedrijfseigenaar. Het oplossen van problemen is bijvoorbeeld een overheersend thema in mijn huidige werkleven, aangezien wij creatieven/eigenaren van kleine bedrijven dagelijks problemen moeten oplossen. Ik geniet vooral van het oplossen van problemen, vooral in combinatie met creatieve expressie, of het nu gaat om het maken van een penseel of het verbeteren van de compositie van een van mijn schilderijen.

Je vraagt ​​je misschien af: "Wat heeft dit te maken met het maken van penseel door Elizabeth?" Ik kwam tot dit gesprek (in mijn hoofd :) terwijl ik aan het nadenken was over gevlochten paardenhaar borstelophangriemen, wat ik erg intrigerend vind!

(klik op de afbeelding om naar het item te linken)

Ik was aan het nadenken over hoe ik de gevlochten banden en bamboe fittingen die ik aan het maken ben, kan verbeteren, met andere woorden probleemoplossend. Ik vind het erg leuk om met ideeën in mijn hoofd rond te snuffelen en een oplossing te bedenken. Ik vind het erg bevredigend om dat idee vervolgens te nemen en het te realiseren in een afgewerkt product (zoals hierboven).

Omdat ik constant aan dit soort dingen denk, verwacht ik volledig dat er in de nabije toekomst iets anders mijn aandacht zal trekken... maar in de tussentijd ben ik van plan om de vele coole en interessante mogelijkheden van gevlochten paardenhaar ophangriemen volledig te verkennen!

Daartoe heb ik een aantal nieuwe borstels toegevoegd met ophangriemen van gevlochten paardenhaar - hier zijn een paar van mijn favorieten.

(klik op de afbeelding om naar het item te linken)

Ik ben dankbaar dat ik geniet van het creatieve proces (inclusief het aanpakken en oplossen van die vervelende problemen die onvermijdelijk opduiken) en ik zal dat in gedachten houden als ik aan mijn belastingen begin, wat ik moet toegeven, is een gebied van mijn bedrijf waar ik vind geen vreugde ;)

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn blog te lezen en... Veel plezier met maken en oplossen van problemen!!

Elisabeth

Terug naar blog

1 reactie

Great writing, Elizabeth! Thank you for sharing your creative process and multi faceted art forms. I especially love your collaborations with Kim! You are both so Lovely!

Trang

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.