Working With A Ruling Pen

Werken Met Een Ruling Pen

In eerdere berichten heb ik vermeld dat het gebruik van verschillende tools voor het maken van markeringen voor mij een manier is om dingen fris en onvoorspelbaar te houden. Meest recentelijk heb ik geëxperimenteerd met liniaalpennen, ze zijn meer een tekengereedschap dan een penseel. Ik hou van de manier waarop je de inkt op het papier kunt aanbrengen, waardoor je heel specifieke lijnen en vormen kunt maken. Veel mensen gebruiken ook liniaalpennen voor belettering bij het werken met vloeibare inkt. Ik heb een korte video gemaakt om een ​​manier te laten zien waarop je een linieerpen kunt gebruiken.

Klik op onderstaande foto en je linkt naar de YouTube video:

In onderstaand voorbeeld heb ik eerst lijnen en vormen gemaakt met de linieerpen en Oost-Indische inkt, deze laten drogen en daarna kleur toegevoegd met alcoholinkt. Ik gebruik een heavy-duty cardstock om de kop van de heersende pen te maken. Ik behandel het met Golden Gel Matte Medium om wat extra bescherming aan het karton toe te voegen. Ik gebruik ook natuurlijk gevonden materialen voor de handvatten, ik geloof dat dit de penselen mooier en specialer maakt.

Klik op onderstaande afbeelding om naar het afgebeelde item te linken:

Ik verkoop regelmatig linieerpennen, maar voeg er vaker toe, dus als deze is uitverkocht, zoek dan gewoon op de hoofdsite naar linieerpennen en er zouden er meer moeten verschijnen.

Bedankt voor het lezen van dit bericht, veel plezier met het maken,

Elisabeth

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.